Όταν μια νεράιδα βρίσκεται νεκρή, Αγγλιντάλλ, Στραφταλίδα, Ζωή και Μωβ, αποφασίσουν να ξαναβρεθούν για να λύσουν το μυστήριο. Πρόκειται για το δεύτερο κόμικ με πρωταγωνίστριες τις νεράιδες του «Όταν Φάνηκαν τα φτερά της» (Εκδ.FUTURA), το οποίο δημοσιεύεται στο παρόν μπλόγκ αυτή τη στιγμή. Επιτρέπεται η περιορισμένη αναδημοσίευση του έργου, με προϋπόθεση την αναφορά πηγής, ή το όνομα του δημιουργού. Το ξόρκι σε διαφορετική περίπτωση θα πέσει μεγάλο!


ΥΓ. Για αυτούς πού πρώτη φορά μας επισκέφτηκαν τώρα, μπορούν να ξεκινήσουν την ιστορία απο εδώ.

Το Ξωτικό (Α') -EXTRA ΙΣΤΟΡΙΑ

Η παρακάτω ιστορία , δεν ανήκει στον κύκλο του Subgarden. Στην πραγματικότητα εξελίσσεται πολλά, πολλά χρόνια πριν. Πριν ακόμα και από το «ΟΤΑΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ». Επειδή πάντα μου άρεσε να διαβάζω ιστορίες που ο ήρωας ενός κόμικ τυχαίνει να συναντήσει τον ήρωα ενός άλλου κόμικ σε μία κοινή ιστορία, αποφάσισα να κάνω και εγώ μία στην οποία μία από τις νεράιδες συναντάει τον ήρωα του κόμικ μου «ΤΕΝΤΥΜΠΕΡ» με τους δύο να βρίσκονται σε νεαρή ηλικία. Την ιδέα για αυτή την συνάντηση είχα ξεκινήσει να την γράφω λίγο μετά την έκδοση του «ΟΤΑΝ ΦΑΝΗΚΑΝ» όπου έμεινε ατελείωτη, ενώ ολοκληρώθηκε τώρα μετά το Subgarden.

ΥΓ. Επειδή δεν περιμένω οι περισσότεροι να έχετε διαβάσει το «ΤΕΝΤΥΜΠΕΡ», κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απορίες καθώς διαβάζετε την ιστορία, σκάναρα επεξηγηματικά κάποιες από τις σελίδες του.



4 σελίδες "ΤΕΝΤΥΜΠΕΡ". Κλίκ στην κάθε μία για μεγέθυνση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: